Dråpe

Dråpe

Dråpe er et band fra Oslo som består av Ketil Myhre som er vokalist og gitarist, Hanne Olsen Solem som er vokalist og perk., Lars Kristian Boquist spiller bass, Eirik Kirkemyr Andersen er trommis og Peter Rasmussen Lubiana er bandets gitarist.

Høsten 2011 slapp bandet ut sin debut-EP, Dråpe, en EP med fem sanger i en fantastisk miks av shoegaze, drømmepop, indie-pop og post-rock og de blir sammenliknet med det irsk-britiske shoegaze bandet My Bloody Valentine. Dråpe EP-en blir beskrevet som fargerik og perfekt for sommer og festivalliv, en EP full av sol og kjærlighet, en EP med kvalitet.

«Dråpe har rukket å imponere mange med sitt musikalske uttrykk, der My Bloody Valentine-støygitarer og -monotoni møter svært drømmende og svevende popmelodier som nærmest får en til å fly.» – Anmelder NRK Lydverket etter dråpes konsert ved Hovefestivalen 2011.

I løpet av det siste året har Dråpe reist rundt omkring i hele landet og spilt på flere festivaler, blant annet på by:Larm, Øyafestivalen, Slottsfjell, Hove, Trondheim Calling og Pstereo. Nå er de klare for å lage liv på Storåsfestivalen 2012. Gjør deg klar for en fantastisk konsert 27. juli kl. 01:00.

Dråpe er her for å bli, og de er blitt spådd en suksessfull fremtid.